ірга. здається, ірга круглолиста. вона ж коринка. добра для крові та на серце, містить багато пектину, у великій кількості знижує тиск. надається для виготовлення родзинок, джему та вина.
ну вино може, а от джем навіть не уявляю - там такі зернятка... вже почитала про неї - написано, що для судин ще хороша) до речі, вона розростається досить швидко, тож якщо у Вас ще немає, то восени можу переслати ) Як там, до речі, прижилося те, що я вислала?
Comments 9
Reply
Reply
Reply
вже почитала про неї - написано, що для судин ще хороша)
до речі, вона розростається досить швидко, тож якщо у Вас ще немає, то восени можу переслати )
Як там, до речі, прижилося те, що я вислала?
Reply
я мрію колись дістати сортові екземпляри.
ще не знаю, що добре прийнялося, а що ні. хости точно прийнялися.
Reply
Reply
Reply
Я її окрім як сирою їсти, додаю в зимові консервації (для кольору) з яблуками, я консервую такі "компотики" без цукру, все суперово стоїть до весни :)
Reply
Reply
Leave a comment