Трохи відійшов від робочих тижнів.
У суботу повалялися ув басєйні коло хати, купили готових стейкових вирізок дюймової товщини, filet mignion і sirloin (
Black Angus, Абердино-Ангуська порода, але це мені до вікіпедії нічого не говорило), грильовану чавунну сковорідку за 19.99
Ілюстрації з інету
Схема вирізок sirloin, tenderloin і т.д.
(
Read more... )
Comments 2
Недавно випадково натрапив на яловичу вирізку (не просто полядвицю) в магазині і взяв - стейк вийшов оок, по м'якості як в стейкхаусах. Тільки з такими мармуровими прожилками безродна яловичина звісно не буває.
Єдина незручність - це купа диму і жиру кругом пательні при піджарюванні.
Reply
Reply
Leave a comment