US. Каліфорнія (м'ясо) сниться

Sep 07, 2014 16:43

Трохи відійшов від робочих тижнів.
У суботу повалялися ув басєйні коло хати, купили готових стейкових вирізок дюймової товщини, filet mignion і sirloin (Black Angus, Абердино-Ангуська порода, але це мені до вікіпедії нічого не говорило), грильовану чавунну сковорідку за 19.99

Ілюстрації з інету
Схема вирізок sirloin, tenderloin і т.д.

Read more... )

shopping, us, белой акации цветы эмиграции, steak, drinks, я так хочу штобы лєто не кончало, food

Leave a comment

Comments 2

tarassel September 8 2014, 08:14:47 UTC
Я роблю з духовкою, але розігріваю її до 180-200 і тримаю 8-12 хв залежно від товщини.
Недавно випадково натрапив на яловичу вирізку (не просто полядвицю) в магазині і взяв - стейк вийшов оок, по м'якості як в стейкхаусах. Тільки з такими мармуровими прожилками безродна яловичина звісно не буває.

Єдина незручність - це купа диму і жиру кругом пательні при піджарюванні.

Reply

punk_floyd September 8 2014, 14:39:47 UTC
про жир і дим я скромно промовчав :-)

Reply


Leave a comment

Up