Mmm, this all looks amazing. Your food photographs are always so well done. I'm impressed too by how neat your peanutbutter cookies looke prebaking. Professional uniformity! Bravo! :D
Thanks but usually I make tons of photos of stuff I cook in hope one of them turns out alright. That's the grim reality :)))
I'm impressed too by how neat your peanutbutter cookies looke prebaking. Ah, there's a little secret: I make peanut butter cookies quite small because this way they are much easier to handle.
Comments 8
(The comment has been removed)
Верхнее - это семифреддо (мороженое) по рецепту из книжки о сицилийской кухне. Простая штука, но очень вкусная.
Reply
Reply
Reply
Reply
I'm impressed too by how neat your peanutbutter cookies looke prebaking.
Ah, there's a little secret: I make peanut butter cookies quite small because this way they are much easier to handle.
Reply
Reply
Reply
Кувшин/другая ёмкость на литр
3 лимона
Пара веточек свежего розмарина или чайная ложка сушёного
Тёплая вода
60 грамм сахара
1. Выжмите сок из лимонов и процедите его в ваш кувшин.
2. Положите в кувшин розмарин.
3. Залейте сок и розмарин до конца тёплой водой, положите сахар и размешайте его до полного растворения.
4. Поставьте лимонад в холодильник минимум на час.
Всё :)
Reply
Leave a comment