Баклажани в аджиці

Aug 02, 2012 08:25

У мене розпочався сезон закруток. Сьогодні пишу про рецепти, які перевірила минулої зими. Те, що нам найбільше припало до смаку і швидко з’їлося.
Read more... )

салат, на зиму, баклажан

Leave a comment

Comments 7

(The comment has been removed)

Re: cool:) rinakiev September 6 2012, 06:53:45 UTC
А що не зрозуміло? я відповім!

Reply


iva_voshkolup August 2 2014, 21:25:59 UTC
а чи треба банки догори ногами ставити під ковдру? моя бабуся завжди так робила, а я так і не дізналася, навіщо ((

Reply

rinakiev August 3 2014, 18:35:32 UTC
я раніше перевертала. тепер ні. стоїть однаково:)

Reply


lyubavae August 23 2014, 14:04:14 UTC
нарешті добралась до баклажанів) виникло питання: баклажани треба попередньо посолити, а сік злити, щоб відійшла гіркота.

Reply

rinakiev August 23 2014, 15:26:33 UTC
Ні. я так не роблю. і нормальні вони виходять. не гіркі:)

Reply

lyubavae August 29 2014, 05:31:49 UTC
Дякую за рецепт. баклажани вийшли дуууже смачні)

Reply

rinakiev August 30 2014, 08:49:15 UTC
Смачного! Рада, що сподобалось

Reply


Leave a comment

Up