Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
rinakiev
Баклажани в аджиці
Aug 02, 2012 08:25
У мене розпочався сезон закруток. Сьогодні пишу про рецепти, які перевірила минулої зими. Те, що нам найбільше припало до смаку і швидко з’їлося.
(
Read more...
)
салат
,
на зиму
,
баклажан
Leave a comment
Comments 7
(The comment has been removed)
Re: cool:)
rinakiev
September 6 2012, 06:53:45 UTC
А що не зрозуміло? я відповім!
Reply
iva_voshkolup
August 2 2014, 21:25:59 UTC
а чи треба банки догори ногами ставити під ковдру? моя бабуся завжди так робила, а я так і не дізналася, навіщо ((
Reply
rinakiev
August 3 2014, 18:35:32 UTC
я раніше перевертала. тепер ні. стоїть однаково:)
Reply
lyubavae
August 23 2014, 14:04:14 UTC
нарешті добралась до баклажанів) виникло питання: баклажани треба попередньо посолити, а сік злити, щоб відійшла гіркота.
Reply
rinakiev
August 23 2014, 15:26:33 UTC
Ні. я так не роблю. і нормальні вони виходять. не гіркі:)
Reply
lyubavae
August 29 2014, 05:31:49 UTC
Дякую за рецепт. баклажани вийшли дуууже смачні)
Reply
rinakiev
August 30 2014, 08:49:15 UTC
Смачного! Рада, що сподобалось
Reply
Leave a comment
Up
Comments 7
(The comment has been removed)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment