Дуже давно хотіла реалізувати такий варіант.
Потрібно:
400 гр. курячого фаршу
3 гілочки базиліку
2 ст.л. томат-пюре
2 баклажани
400 гр. грибів
1 цибулина
готові коржі для торта Наполеон, або випечені самостійно.
Оскільки в мене не працює духовка (адекватно для випічки), я вибрала готові.
Процес:
Фарш тушимо з 1/2 цибулини та томатним соусом. Додаємо базилік порізаний на дрібні смужки. Додаємо з 1/4 склянки води. Доводимо до готовності.
Гриби та баклажани порізати максимально тонко. Н., тонкими смужками чи кубиками.
В окремій сковорідці підтушуємо грибочки з цибулькою і баклажанами, додаємо 1/2 склянки води.
Гарячі фарші почергово намащуємо на коржі-наполеони, закутуємо в харчову плівку та під прес на 2-3 години (можна і більше).
Коли тісто втратить хрусткість, збираємо зайву юшку серветкою, знімаємо плівку, прикрашаємо верх: притрушуємо шинкованим дрібно червоним болгарським перцем і тертим пармезаном.
Виглядає - дуже, смакує - мнями..
Poll Кулінарне