Ще один варіант швидкої вечері.
Заздалегідь тільки буряк зварити/спекти треба :).
На решту знадобилося 20 хв (в основному для варіння рису)
Основна страва: Морський окунь на пару (спеції: сіль, перець. орегано, тим'ян. розмарин, коріандр в зернах).
Гарнір: Варений рис.
Овочі:
Мільфей із буряка і авокадо:
- 1 авокадо
- сік 1/2 цитрини
- трохи бульйону або води
- 3-4 бурячки середнього розміру (спекти або відварити до готовності)
- пучок петрушки
- трохи вершків або сметани
Відварений буряк почистити та розрізати поперек на 2-3-4 кружальця. Авокадо спюрувати в блендері з соком цитрини, дрібкою солі й перцю та бульйоном (водою). Перекласти кружальця буряка пастою з авокадо. Спюрувати петрушку зі сметаною (вершками). Подавати мільфей з соусом.
Ані (
rozmaita) цьом, бо без тебе б такого точно б не їли :))
П.С. Буряк з авокадо - це щось!!!
П.С.С. Єдине, що я неуважно читала і буряк у мене перекладений не пюре з авокадо і цитринового соку з додаванням бульйону + соус із петрушки, а пюре з авокадо, петрушки і сметанки :(. Але думаю на смак то мало вплинуло :)