Завдяки Лесі (
mapa) побачила роботи
jr-co. Це просто фантастика. Добре, що в мене немає грошей :)))
Не можу не поділитися з вами дуже смачним рецептом. Я його вчора побачила і вирішила, що мушу, хоча перед тим заглядалася на
рибні тефтелькі від
mimi_shka, але потім побачила це... і вирішила, що риба зачекає.
"Cosce di pollo con pistacchi ed erbe aromatiche" (
Курячі стегенця з фісташками і травами) від
elladkin- 4 курячих чвертки або 6 стегенець
- 30 г несолених фісташок (уже без шкралупок)
- 2 зубці часнику
- свіжа петрушка, сухі розмарин, тим'ян, орегано (шалфею ніяк не можу знайти, ні сухого, ні свіжого)
- на око - вершкове масло (20 г), сіль, перець
Всі складові для суміші склала в подрібнювач, змолола, додала вершкове масло і гарно розтерла ложкою (ну нема у мене ступки, нема). Трохи дала постояти при кімнатній температурі. За допомогою ножа припідняла шкіру і рівномірно розподілила суміш під нею. Форму змастила жиром, виклала на неї чвертки. Запікала 50 хв при 180°.
Активний час - 10 хв.
Смакували із салатом з капусти, яблука, перцю і помідорів (ще 10 хв).
Дуже гармонійний смак, хрустка скоринка і безподобний аромат. Буду робити ще. Благо в нас уже є несолені фісташки на ринку.