Побачений у
laperla_foto у моїй інтерпретації
- 1 скл. відвареного гороху нут
- 1 скл. порізаного маленькими кубиками вареного буряка (2 шт. середнього розміру)
- 1/2 червоного болгарського перцю
- зерна 1 маленького граната (або1 /2 великого)
- мелений коріандр
- 2 ст.л. оливкової олії
- сік 1/4 цитрини
- 1 ст.л. тахіни*
- дрібно посічена петрушка
- сіль, перець
Всі інгридієнти змішати, посолити і поперчити до смаку.
* В оригінальному рецепті тахіни не було, але мені вона тут дуже "просилася"
Дуже смачна суміш. Ідеальний осінньо-зимовий салат.
Завтра буде вінегрет з коричневою сочевицею :)