Спагетті з пліснявим сиром, петрушкою і кедровими горішками від Рані.
на 2 порції:
- 250 г спагеттіні
- 20 г блакитного сиру
- 1/2 скл. дрібносіченої петрушки+трішки сушеного базиліку та орегано
- 2 ст. л. оливкової олії
- 20 г кедрових горішків
- 1 маленький зубець часнику*
1. Поставила пасту варитися.
2. За цей час розігріла на сковорідці олію, трохи просмажила в ній горішки і часник (2 хв), додала зелень і ще трохи прогріла (1 хв).
3. Сир розкришила виделкою.
4. Зварену пасту скинула на друшлаг, а потім одразу на сковорідку із зеленню. Перекинула все в банячок, додала сир і гарно вимішала. Не досолювала :)
Усе.
Дуже і дуже смачно :))
Примітки: *Я часник забула додати :)))