Livejournal
Log in
Post
Friends
My journal
rysika
Каталог усього кулінарного.
May 17, 2014 21:41
Я щось і не думала, що того добра у мене так багато. Не один день пішов, щоб його відшукати.
Буду вдячна за критику і побажання, а також за виявлені баги.(
Read more...
)
каталог
,
кулінарне
Leave a comment
Comments 55
Previous
Next
julsmile
May 18 2011, 07:24:24 UTC
Орися, каталог це чудово, можна зручно знайти усе що треба. Який він вийшов змістовний :) Читаю про в'єтнамська каву:)
Reply
rysika
May 18 2011, 15:58:23 UTC
Дякую :))
Я от останні кілька твоїх дописів уважно читала, залишила відкритими, щоб прокоментувати, а все руки не доходять :/
Reply
ksani
May 31 2011, 06:24:22 UTC
Рися, а десь ще був у тебе суп із глив, рису і пекінської капусти?
Reply
rysika
May 31 2011, 06:52:03 UTC
о, як я про нього забула %))
Дуже дякую :)
Reply
ksani
May 31 2011, 07:50:59 UTC
Я теж дуже дякую, суп дуже смачний :)
Reply
ksani
May 31 2011, 06:25:05 UTC
о, є
http://rysika.livejournal.com/251672.html#cutid1
Reply
rysika
June 1 2011, 20:51:22 UTC
Я теж знайшла і додала :)
Reply
ja_jalynka
July 14 2011, 13:18:35 UTC
в меморіз :)
а ще - в журнал "Господиня"!!!!!!!!!!!! ти можеш купу грошей піднімати, відсилаючи рецепти з фотографіями!
а ще...ДЕ ГАМБОВЦІВ РЕЦЕПТ? марю ними кожної поїздки в Ужгород :)
молодець ти яка-премолодець! :)*
Reply
rysika
February 19 2012, 14:14:16 UTC
рецепт гомбовців десь у коментарях до "сирних" дописів Люда давала :)
Reply
sevama
August 15 2011, 19:07:54 UTC
як у вас тут смачно і затишно, я поселюся тут, можна? :)
Reply
rysika
August 26 2011, 10:11:04 UTC
звісно! :) Ласкаво прошу :)
Reply
Previous
Next
Leave a comment
Up
Comments 55
Reply
Я от останні кілька твоїх дописів уважно читала, залишила відкритими, щоб прокоментувати, а все руки не доходять :/
Reply
Reply
Дуже дякую :)
Reply
Reply
Reply
Reply
а ще - в журнал "Господиня"!!!!!!!!!!!! ти можеш купу грошей піднімати, відсилаючи рецепти з фотографіями!
а ще...ДЕ ГАМБОВЦІВ РЕЦЕПТ? марю ними кожної поїздки в Ужгород :)
молодець ти яка-премолодець! :)*
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment