Петрушкове песто і 2 варіанти його використання

Jun 15, 2011 09:57

Побачила його у ranja і мусила спробувати.


Песто з петрушки
  • 250 г листя петрушки
  • жменя лісових горіхів
  • 2 зубці часнику (опціонально)
  • 1/2 скл. оливкової олії

Петрушку помити і добре висушити. Часник почистити і роздусити кожен зубець ножем. Лісові горіхи обсмажити, загорнути в рушник і за допомогою нього почистити (розтираючи між долонями). Скласти все в блендер, залити олією і посікти в однорідну масу (якщо маєте ступку, то можна розтерти в ній).

Картопляний салат з петрушковим песто
Картоплю почистити, порізати на приємної величини дольки і відварити до готовності. Ще гарячою змішати з петрушковим песто. За потреби додати трохи олії.

Сирні мафіни з песто із петрушки
Рецепт мафінів тут. До рідкої складової універсальних сирних мафінів додати 1 ст.л. песто з петрушки. Цього разу я знову зробила з цільнозерновим борошном. Пропорція 2/3 скл. пшенчного борошна вищого сорту і 1/2 скл. цільнозернового.
Аромат і смак - гарантовано.


До ранкового лате - саме те! :)

Складник: сир, сніданок, кулінарне, Тип: мафіни, Складник: цільнозернове борошно

Previous post Next post
Up