Побачила його у
ranja і мусила спробувати.
Песто з петрушки
- 250 г листя петрушки
- жменя лісових горіхів
- 2 зубці часнику (опціонально)
- 1/2 скл. оливкової олії
Петрушку помити і добре висушити. Часник почистити і роздусити кожен зубець ножем. Лісові горіхи обсмажити, загорнути в рушник і за допомогою нього почистити (розтираючи між долонями). Скласти все в блендер, залити олією і посікти в однорідну масу (якщо маєте ступку, то можна розтерти в ній).
Картопляний салат з петрушковим песто
Картоплю почистити, порізати на приємної величини дольки і відварити до готовності. Ще гарячою змішати з петрушковим песто. За потреби додати трохи олії.
Сирні мафіни з песто із петрушки
Рецепт мафінів
тут. До рідкої складової універсальних сирних мафінів додати 1 ст.л. песто з петрушки. Цього разу я знову зробила з цільнозерновим борошном. Пропорція 2/3 скл. пшенчного борошна вищого сорту і 1/2 скл. цільнозернового.
Аромат і смак - гарантовано.
До ранкового лате - саме те! :)