Риба під картопляно-цибульковою шубою

Sep 05, 2011 18:44

Перфектний смак і аромат. 20 хв активного часу, 30 хв у духовці, банальні продукти = смачнюща вечеря на столі.
Рецепт підглянула у ranja


Тріска під картопляно-цибульковою шубою
на 4-6 порцій
  • 600 г філе тріски (пікші/будь-якої іншої нежирної риби)
  • 3-4 середніх картоплини
  • 2-3 цибулини
  • 2-3  ст. л. тертого твердого сиру (у мене був російський)
  • 1 ст.л. гострої гірчиці
  • олія
  • сіль, перець, трави (що є, у мене було трохи свіжого тим’яну)

Розігріти духовку до 200°С. Форму для запікання (дно і стінки) змастити олією.
Картоплю почистити і натерти на крупній терці. Добре відтиснути, рідину злити.
Цибулю також натерти на крупній терці. Змішати з картоплею, сиром і гірчицею, посолити-поперчити, додати тим’ян
На дно форми викладаємо порційні шматки риби, солимо перчимо. Зверху на рибу -  овочево-сирну суміш.
Розрівнюємо, збризкуємо трохи олією (можна покласти кілька тонких стружок вершкового масла).
Запікаємо 30-40 хв при 200°С.

( Тут має бути дуже смачне фото із рум’яною скоринкою :(( )

Дуже рекомендую :)

Складник: картопля, Складник: риба, Тип: гаряче, Тип: другі страви, Тип: запіканка

Previous post Next post
Up