Перфектний смак і аромат. 20 хв активного часу, 30 хв у духовці, банальні продукти = смачнюща вечеря на столі.
Рецепт підглянула у
ranja Тріска під картопляно-цибульковою шубою
на 4-6 порцій
- 600 г філе тріски (пікші/будь-якої іншої нежирної риби)
- 3-4 середніх картоплини
- 2-3 цибулини
- 2-3 ст. л. тертого твердого сиру (у мене був російський)
- 1 ст.л. гострої гірчиці
- олія
- сіль, перець, трави (що є, у мене було трохи свіжого тим’яну)
Розігріти духовку до 200°С. Форму для запікання (дно і стінки) змастити олією.
Картоплю почистити і натерти на крупній терці. Добре відтиснути, рідину злити.
Цибулю також натерти на крупній терці. Змішати з картоплею, сиром і гірчицею, посолити-поперчити, додати тим’ян
На дно форми викладаємо порційні шматки риби, солимо перчимо. Зверху на рибу - овочево-сирну суміш.
Розрівнюємо, збризкуємо трохи олією (можна покласти кілька тонких стружок вершкового масла).
Запікаємо 30-40 хв при 200°С.
( Тут має бути дуже смачне фото із рум’яною скоринкою :(( )
Дуже рекомендую :)