На 2 серйозних або 4 маленьких порції:
- 1/4 пекінської капусти
- 1/2 солодкого перцю капі (або 1 яблуко, або морквина, або звичайний болгарський перець)
- 100 г розсипчастого кисломолочного сиру
- 2 зубці часнику
- зелень
- сванська сіль*
- 2 ст.л. олії
- 1 ст.л. бальзамічного оцту
Капусту і перець порізати тонкими смужками. Якщо яблуко чи морквина - потерти на крупній або корейській терці.
Сир добре розкришити. Часник пропустити через прес.
Все змішати, посолити до смаку.
Додати бальзаміко та олію.
Ідеальний гарнір до м’яса. Цілком самодостатній як окрема страва.
Примітка: Якщо немає сванської солі, то можна спробувати посолити і додати приправи хмелі-сунелі. Смак буде різнитися, але буде близьким.
Такий собі азійсько-грузинсько-європейський ф’южин.
Славінська б сказала, що метисаж :)
Джерело:
cook