Коли холодно і зима, то так хочеться весни, свіжих хрумких овочів та салатів з ними.
Тепер, коли на вулиці майже літо, уже салатик з капусти не сама жадана страва.
Тому, радо пробую нові варіанти.
За
цей рецепт дякую
ranja.
Бланшована молода капуста
- 400-500 г молодої капусти
- півпучечка кропу
- 1 ст.л. вершкового масла
- окріп
- сіль, перець
- 1/2 зубця часнику (опціонально, у Рані цього немає, а мені захотілося)
Капусту нарізати крупними шматками.
Опустити в підсолений окріп і довести до кипіння.
Воду злити, капусту промити крижаною водою. І відкинути на сито, щоб стекла.
У сковороді розтопити вершкове масло, додати капусту, кріп, сіль-перець.
Потримати на вогні, постійно помішуючи, ще 2-3 хв. (щоб капуста зігрілася).
Якщо захочеться - додати пропущеного через прес часнику, перемішати.
Ідеальна як легкий гарнір і як самостійна страва.
Нам смакувала з вареною курячою грудкою.
Дуже смачно!