Табуле (варіація)
- 3 ст.л. кускусу (або дрібного булгуру для табуле)
- 4-5 ст.л. води (кімнатної температури)
- сік 1/2 цитрини
- 3 молоденьких огірки
- 2 помідори
- 1/2 молодої салатної цибулинки
- 1/2 зубця молодого часнику
- 50 г листя петрушки
- 30 г дрібнопосіченої м'яти
- 100 мл оливкової олії
- жменя підсмаженого кунжуту
- сіль, перець, сумах до смаку
Кускус залити водою і цитриновим соком. Залишити на 40 хв або годину.
Зелень помити, просушити і дрібно посікти.
Огірки порізати дрібними кубиками, помідори - дольками.
Цибулю - тонкими півкільцями або пір’їнами. Часник пропустити через прес.
Овочі та зелень змішати з кускусом і заправити олією.
Додати сіль, перець, сумах та підсмажений кунжут.
Амброзія :)
![](https://lh4.googleusercontent.com/-CMkEZn1Mcv0/T8ZjVKSNZII/AAAAAAAAIXY/3_4NRw1MZIw/s800/tabule_4.jpg)
Джерело:
cookДуже дякую Каті (
trina_ka)
за ідею додати часник та кунжут :)