Leave a comment

Comments 22

moyugolok October 21 2015, 14:28:01 UTC
Какой кайф!!!

Reply

sergej_pozhar October 21 2015, 14:44:18 UTC
Конец теплого периода)

Reply


storonnim October 21 2015, 15:35:14 UTC
Що подобається у чорбі - так це заправка - знають вони нашу , українську душу! До речі, більш подобаються зупи- де овочі відварені , як у чорбі , а не піддаються обсмажуванню - люблю справжній смак рослин! :)

а сухий тархун пробував заварювати готованою водою - все було цікаво взнати , який той справжній "Тархун" - напій був на смак!:)

Reply

sergej_pozhar October 21 2015, 16:10:49 UTC
не всі його сприймають)

Reply


alex_barbov October 23 2015, 13:31:11 UTC
Классное блюдо. В румынской кухне есть его аналог - ciorba ardeleneasca. Готовлю время от времени, когда на тархун в Метро попадаю.

Reply

sergej_pozhar October 23 2015, 14:21:37 UTC
думаю у вас есть какой иной продукт вместо кефира)

Reply


alex_barbov October 23 2015, 17:17:52 UTC
Сметана и квас (bors) )))))

Reply


klaracat December 28 2015, 23:37:05 UTC
Чудесный рецепт!

Reply


Leave a comment

Up