Кому горячие пельмени?)

Sep 07, 2012 01:02

Производство.Наконец то я к тебе добрался ( Read more... )

Leave a comment

Comments 32

mar_amirchanyan September 6 2012, 21:06:37 UTC
Այո՛:)))

Կանաչ ճանապարհ ու լիիիիիիքը հաջողություն:))))

Reply

shatakh September 6 2012, 21:13:52 UTC
Ապրես,Մարիամ ջան:Մասնագիտությունս "Արտադրության կառավարում" ա,բայց մինչև հիմա բարենպաստ միջավայր չէր առանց "կռիշայի" արտադրություն սկսելու համար:Հիմա ոնց որ թե ինչ որ բան փոխվել ա:Զգում եմ, որ փոխվել ա իշխանության-հարկայինի վերաբերմունքը արտադրողի նկատմամբ:Պետք ա որ լավ լինի:

Reply

mar_amirchanyan September 6 2012, 21:18:48 UTC
Աստված տա, Շատախ ջան:)

Reply


anushanahit September 7 2012, 05:06:34 UTC
Շատախ ջան,բարով օգուտը ստանաս ու վայելես :
Հիշեցի;Երբ նոր էի ամուսնացել,ՀՀՇ-ն եկել էր իշխանության գլուխ ու ամուսինս մնաց առանց աշխատանք;Ես արագ կողմնորոշվեցի ու գործից հետո,գիշերը սկսեցինք պելմենի պատրաստել:Տնական,կարագով,համով ու ամեն ինչ ձեռքով....առանց ֆորմաների:Անարատ- ինչպես ասում են:
Հանձնում էինք խանութները ու տանից էլ էին գալիս տանում:Օրը կարողանում էինք պատրաստել միայն 1000-1500 հատ,ոչ ավել:Խմորը ձեռքով էինք տրորում,շատ ծանր էր:Բայց պահանջարկը շատ էր;Հետո ամուսինս ուրիշ բիզնես բացեց ու ես մոռացա պելմենին`որպես դուռնօյ սոն ՃՃՃՃ
Հիմա կարոտով հիշեցի ՃՃՃՃՃ
Եթե հնարավորինս անարատ լինի` հաջողությունդ ապահովված է:

Reply

shatakh September 7 2012, 05:49:24 UTC
Ապրես,ԱնուշԱնահիտ ջան:Հիմա առավել ևս պահանջարկ կա տնական,անարատ ապրանքների:Մարդիկ հոգնել են սոյա ուտելուց:Ճիշտ ա,մի քիչ թանկ ա ստացվում,երբ տեխնոլոգիան,չափաքանակները ճիշտ պահպանում ես,բայց պահանջարկը կա:Էդ փորձնական պարտիաներով կորոշեմ մոտավոր պահանջարկն ու կանցնեմ արդեն բուն արտադրության:Ուրիշ խանութներ չի հանձնվելու ապրանքը`վաճառվելու ա մենակ իմ մոտ:
А рецепт такой
Фарш
300 грамм говядины;
300 грамм свинины;
2 крупные луковицы;
соль и специи по вкусу.
тесто
500 грамм муки (2 стакана);
1 яйцо;
125 грамм воды (0,5 стакана);
щепотка соли.

Reply


mamasha_muller September 7 2012, 05:46:33 UTC
С почином!
Пусть все как по маслу!

Reply

shatakh September 7 2012, 05:52:59 UTC
Спасибо!

Reply


anushanahit September 7 2012, 06:09:45 UTC
Ես խոզի միսը քիչ էի գցում:Համարյա չէի օգտագործում:Ասա- ինչի?Ունեյի համ խոզի միս խառնած համ էլ միայն տավարի մսից:Տավարի մսով ավելի լավ էր վաճառվում:Դրա համար էլ կամաց կամաց անցա էն տարբերակին,ինչը լավ էր վաճառվում:
Տեղտ ասա` մի օր գանք առնենք: ՃՃՃՃ
Ես շատ քիչ հաց էի խառնում:Շաաատ քիչ:Հացով փափուկ էր միսը ստացվում:Մեկ էլ տատիս ասածի պես էնքան էի տրորում,որ դանակով խմորը կտրում էի- ծակ-ծակ էր լինում:Ինչքան ծակերը շատ` էտքան լավ:ՃՃՃՃ

Reply

shatakh September 7 2012, 06:30:18 UTC
Լսի,բայց մենք հաց առհասարակ չենք խառնել ՃՃ Ասում ես,հացով ավելի՞ համով ա լինում:Խոզի մսից ես էլ եմ վախենում:Շատ մարդ կա,որ խոզի միս չի սիրում,իսկ տավարի միսը նեյտրալ ա`բոլորն էլ ուտում են:Դե խոզի միսը համ էլ թանկ ա,քիչ գցելով կամ չգցելով ինքնարժեքն էլ էժան կստացվի:Մի շաբաթում բոլոր տարբերակները պետք ա փորձենք,մինչև "ճիշտ" ապրանք ստանանք:Բայց որ պիտի նատուրալ լինի`էդ հաստատ:

Reply

բայց մենք հաց առհասարակ չենք խառնել ՃՃ anushanahit September 7 2012, 07:18:51 UTC
հացե վերջում ավելացնում էի,որ մսաղացի մեջի միսը դուրս գա:Էտոան քիչ:Բայց կար տարբերություն:Իսկ եթե չարաշահես`լավ չի լինի:Բայց արդեն կարդացի,որ համով եք սարքել;Դե` առաջ:Աստծո օգնությամբ:

Reply

Re: բայց մենք հաց առհասարակ չենք խառնել ՃՃ shatakh September 7 2012, 08:37:11 UTC
Նոր խորհրդակցեցի ապագա արտադրության պետի հետ.ոչ մի խառնուրդ:Գինը մի քիչ կիջեցնենք խոզի միսը պակասեցնելու հաշվին ու վերջ:
Ապրես

Reply


fuwa_beibei September 7 2012, 06:55:23 UTC
вай, я хочу)) а как назвали?

удачи в делах)

Reply

shatakh September 7 2012, 07:04:56 UTC
а никак не назвали)) Пойдёт под моим брендом "Аревик".Ну типа Аревик- сибирские пельмени.Потом будет Аревик-пицца,Аревик-матнакаш,Аревик-торты и тд.
Апрес)

Reply


Leave a comment

Up