Ապրես,Մարիամ ջան:Մասնագիտությունս "Արտադրության կառավարում" ա,բայց մինչև հիմա բարենպաստ միջավայր չէր առանց "կռիշայի" արտադրություն սկսելու համար:Հիմա ոնց որ թե ինչ որ բան փոխվել ա:Զգում եմ, որ փոխվել ա իշխանության-հարկայինի վերաբերմունքը արտադրողի նկատմամբ:Պետք ա որ լավ լինի:
Շատախ ջան,բարով օգուտը ստանաս ու վայելես : Հիշեցի;Երբ նոր էի ամուսնացել,ՀՀՇ-ն եկել էր իշխանության գլուխ ու ամուսինս մնաց առանց աշխատանք;Ես արագ կողմնորոշվեցի ու գործից հետո,գիշերը սկսեցինք պելմենի պատրաստել:Տնական,կարագով,համով ու ամեն ինչ ձեռքով....առանց ֆորմաների:Անարատ- ինչպես ասում են: Հանձնում էինք խանութները ու տանից էլ էին գալիս տանում:Օրը կարողանում էինք պատրաստել միայն 1000-1500 հատ,ոչ ավել:Խմորը ձեռքով էինք տրորում,շատ ծանր էր:Բայց պահանջարկը շատ էր;Հետո ամուսինս ուրիշ բիզնես բացեց ու ես մոռացա պելմենին`որպես դուռնօյ սոն ՃՃՃՃ Հիմա կարոտով հիշեցի ՃՃՃՃՃ Եթե հնարավորինս անարատ լինի` հաջողությունդ ապահովված է:
Ապրես,ԱնուշԱնահիտ ջան:Հիմա առավել ևս պահանջարկ կա տնական,անարատ ապրանքների:Մարդիկ հոգնել են սոյա ուտելուց:Ճիշտ ա,մի քիչ թանկ ա ստացվում,երբ տեխնոլոգիան,չափաքանակները ճիշտ պահպանում ես,բայց պահանջարկը կա:Էդ փորձնական պարտիաներով կորոշեմ մոտավոր պահանջարկն ու կանցնեմ արդեն բուն արտադրության:Ուրիշ խանութներ չի հանձնվելու ապրանքը`վաճառվելու ա մենակ իմ մոտ: А рецепт такой Фарш 300 грамм говядины; 300 грамм свинины; 2 крупные луковицы; соль и специи по вкусу. тесто 500 грамм муки (2 стакана); 1 яйцо; 125 грамм воды (0,5 стакана); щепотка соли.
Ես խոզի միսը քիչ էի գցում:Համարյա չէի օգտագործում:Ասա- ինչի?Ունեյի համ խոզի միս խառնած համ էլ միայն տավարի մսից:Տավարի մսով ավելի լավ էր վաճառվում:Դրա համար էլ կամաց կամաց անցա էն տարբերակին,ինչը լավ էր վաճառվում: Տեղտ ասա` մի օր գանք առնենք: ՃՃՃՃ Ես շատ քիչ հաց էի խառնում:Շաաատ քիչ:Հացով փափուկ էր միսը ստացվում:Մեկ էլ տատիս ասածի պես էնքան էի տրորում,որ դանակով խմորը կտրում էի- ծակ-ծակ էր լինում:Ինչքան ծակերը շատ` էտքան լավ:ՃՃՃՃ
Լսի,բայց մենք հաց առհասարակ չենք խառնել ՃՃ Ասում ես,հացով ավելի՞ համով ա լինում:Խոզի մսից ես էլ եմ վախենում:Շատ մարդ կա,որ խոզի միս չի սիրում,իսկ տավարի միսը նեյտրալ ա`բոլորն էլ ուտում են:Դե խոզի միսը համ էլ թանկ ա,քիչ գցելով կամ չգցելով ինքնարժեքն էլ էժան կստացվի:Մի շաբաթում բոլոր տարբերակները պետք ա փորձենք,մինչև "ճիշտ" ապրանք ստանանք:Բայց որ պիտի նատուրալ լինի`էդ հաստատ:
բայց մենք հաց առհասարակ չենք խառնել ՃՃanushanahitSeptember 7 2012, 07:18:51 UTC
հացե վերջում ավելացնում էի,որ մսաղացի մեջի միսը դուրս գա:Էտոան քիչ:Բայց կար տարբերություն:Իսկ եթե չարաշահես`լավ չի լինի:Բայց արդեն կարդացի,որ համով եք սարքել;Դե` առաջ:Աստծո օգնությամբ:
а никак не назвали)) Пойдёт под моим брендом "Аревик".Ну типа Аревик- сибирские пельмени.Потом будет Аревик-пицца,Аревик-матнакаш,Аревик-торты и тд. Апрес)
Comments 32
Կանաչ ճանապարհ ու լիիիիիիքը հաջողություն:))))
Reply
Reply
Reply
Հիշեցի;Երբ նոր էի ամուսնացել,ՀՀՇ-ն եկել էր իշխանության գլուխ ու ամուսինս մնաց առանց աշխատանք;Ես արագ կողմնորոշվեցի ու գործից հետո,գիշերը սկսեցինք պելմենի պատրաստել:Տնական,կարագով,համով ու ամեն ինչ ձեռքով....առանց ֆորմաների:Անարատ- ինչպես ասում են:
Հանձնում էինք խանութները ու տանից էլ էին գալիս տանում:Օրը կարողանում էինք պատրաստել միայն 1000-1500 հատ,ոչ ավել:Խմորը ձեռքով էինք տրորում,շատ ծանր էր:Բայց պահանջարկը շատ էր;Հետո ամուսինս ուրիշ բիզնես բացեց ու ես մոռացա պելմենին`որպես դուռնօյ սոն ՃՃՃՃ
Հիմա կարոտով հիշեցի ՃՃՃՃՃ
Եթե հնարավորինս անարատ լինի` հաջողությունդ ապահովված է:
Reply
А рецепт такой
Фарш
300 грамм говядины;
300 грамм свинины;
2 крупные луковицы;
соль и специи по вкусу.
тесто
500 грамм муки (2 стакана);
1 яйцо;
125 грамм воды (0,5 стакана);
щепотка соли.
Reply
Пусть все как по маслу!
Reply
Reply
Տեղտ ասա` մի օր գանք առնենք: ՃՃՃՃ
Ես շատ քիչ հաց էի խառնում:Շաաատ քիչ:Հացով փափուկ էր միսը ստացվում:Մեկ էլ տատիս ասածի պես էնքան էի տրորում,որ դանակով խմորը կտրում էի- ծակ-ծակ էր լինում:Ինչքան ծակերը շատ` էտքան լավ:ՃՃՃՃ
Reply
Reply
Reply
Ապրես
Reply
удачи в делах)
Reply
Апрес)
Reply
Leave a comment