ЖЖ-півакарнацыя!

Jan 20, 2012 00:59

Шмат хто ўпарта даказвае, што жэжэшачка яшчэ не сканала. Даволі спрэчна, ўлчіваючы састарэлыя тэхналогіі, сталыя праблемы з атакамі і багамі ў сэрвісе і адтокам юзэраў у сацсеткі. Але, дзе яшчэ можна напісаць вялікі разгорнуты тэкст з малюнкамі і нармальным фарматаваньнем тэксту? У Г+? Муахаха! Ну, калі ЖЖ жывы, дык вось вам першы пост пасьля ( Read more... )

beer

Leave a comment

Comments 29

(The comment has been removed)

lelle January 20 2012, 05:17:29 UTC
Тогда бельгийские сорта можете вычеркивать из своего списка

Reply

slaver_be January 20 2012, 06:53:31 UTC
Склад, насамрэч, не так істотны - абы сьпірцягай не аддавала :)

Reply

pan_demetrius January 20 2012, 07:21:50 UTC
Мдя. Жители пивной Бельгии смотрят на вас как на....врага ))

Reply


(The comment has been removed)

slaver_be January 20 2012, 06:49:45 UTC
Можа як раз піў і пазьней, дакладна ня памятаю - на афіцыйныя дадзеныя зьвярнуў увагу проста.

Reply


kisa_anuta January 20 2012, 05:24:41 UTC
Хмелепродукт - это всего лишь спресованный хмель, нам на экскурсии рассказывали-показывали. Сама ещё не тестировала Чапского, не завезли в лижайший

Reply


lionellia January 20 2012, 06:27:51 UTC
мм, «Жигули Барное» варта абавязкова будзе набыць! =)

дзякуй за півакарнацыю) спадзяюся, адным допісам справа не абмяжуецца ;)

Reply


browar_dryhvy January 20 2012, 06:41:47 UTC
"Жыгулі" мяне неяк ня ўразілі - піва як піва. А "Чапскага" каштаваў яшчэ ў тыя часы :)

Reply

slaver_be January 20 2012, 06:52:51 UTC
«Жигули» такое клясычнае-клясычнае простае сьветлае пива - тым і спадабалася.

Reply


Leave a comment

Up