Добре тісто для маковичків

May 23, 2011 20:18

Побачила в Уляночки dreamfood.com.ua/forum/topic_135/20#post-193#post-10237,
а в мене вийшли міні-завиванці з яблучним варенням і рогалики







Дуже гарне тісто, вироби з нього довго залишаються свіжими!

Тісто:
2 скл муки
2 яйця
0,5 пач масла
0,5 пач маргарини
0,5 скл сметани
1,5 ст. л цукру
50 гр дріждів

Масло-маргарин посікти з мукою. Дати яйця, дріжджі вимішані зі сметаною та цукром. Тісто поставити в холодильник на 30 хв.
Тісто поділити на 2 частини. Частину розкачати у пласт,накласти начинку.Звернути рулетом. Рулет порізати на кусочки. Випікати на пергаментному папері!!! 30хв при температурі 170"С

Мак:
2 скл маку
2 скл цукру
2 білки

Мак добре вимити, відцідити (має бути вологий, не сухий). Додати цукор, горіхи, білки.
Накладаємо на тісто швидко, бо начинка рідне.

рогалики, дріжджове тісто

Previous post Next post
Up