Побачила в Уляночки
dreamfood.com.ua/forum/topic_135/20#post-193#post-10237,
а в мене вийшли міні-завиванці з яблучним варенням і рогалики
Дуже гарне тісто, вироби з нього довго залишаються свіжими!
Тісто:
2 скл муки
2 яйця
0,5 пач масла
0,5 пач маргарини
0,5 скл сметани
1,5 ст. л цукру
50 гр дріждів
Масло-маргарин посікти з мукою. Дати яйця, дріжджі вимішані зі сметаною та цукром. Тісто поставити в холодильник на 30 хв.
Тісто поділити на 2 частини. Частину розкачати у пласт,накласти начинку.Звернути рулетом. Рулет порізати на кусочки. Випікати на пергаментному папері!!! 30хв при температурі 170"С
Мак:
2 скл маку
2 скл цукру
2 білки
Мак добре вимити, відцідити (має бути вологий, не сухий). Додати цукор, горіхи, білки.
Накладаємо на тісто швидко, бо начинка рідне.