Цей пікантний салат-закуска за рецептом Анішоари з Кукінга дуже сподобався. Однозначно повторювати з різними модифікаціями
Продукти для білих кульок:
500 г курячого філе
200 г твердого сиру
1 яйце
2 з. часнику
чорний перець
Філе змолоти, натерти на дрібній терці сир, додати вичавлений часник, перець. Солі мало, бо сир солений.
Змочити в олії руки і пласку таріль. Виробляти маленькі кульки, складати на тарілку. Смажити в розігрітій олії, слідкувати, щоб рівномірно обсмажилися зі всіх сторін.
Салат:
1 баночка пікулі
1 баночка маринованих опеньок
1 банка чорних маслин без кісточки
маринований солодкий перець порізати смужками
білі кульки охолоджені
ол.олія, спеції, зелена цибуля