Спекла ароматне печиво без жодних розрихлювачів. Цікавлюся такими рецептами.
Тут дуже пасував би гарбузовий джем з апельсином від
lillaya.
Треба повторити з лимоном чи лаймом.
Продукти:
250г борошна
125г(1/2 пачки) маргарину
терта цедра апельсинова
80г цукру
2 жовтки
1 ст.л. апельсинового соку
1-2 ст.л. сметани
Приготування:
Борошно просіяти на стільницю, натерти холодний маргарин, трохи ще посікти ножем до дрібних крихт. Додати цедру з апельсина та сік, цукор та жовтки, вимісити пісочне тісто. Розкачати та вирізати фігурними виїмками попарно печиво: на одне покласти варення, накрити іншим з отвором.
Випікала на силіконовому коврику при 180 приблизно 20 хв. або до світло-коричневого кольору. Порція на одну велику бритванку.