Бісквітний торт

Feb 25, 2012 18:40





Сподобались коржі бісквітні, дуже пишні. Можна зменшити трошки кількість цукру. З 4 яєць вийшов високий корж для тортівниці діаметром 26см  
http://dreamfood.com.ua/forum/topic_2504/5#post-78843#post-78843

зберігаю рецепт.
Продукти:
4 яйця
1 скл. цукру
1 скл. муки
1 ст. л. порошку до печива
5 ст. л. дуже холодної води.

Спосіб приготування:

Спочатку я ставлю воду у морозилку, щоб вона була холодною.
Форму змастити жиром.
Відділити жовтки від білків.
ОСЬ І СЕКРЕТ: до жовтків додати поршок до печива і добре вимішати.
Білки збити з цукром в круту піну. Додати жовтки (зверніть увагу на те що з ними сталося - вони мають підрости і бути не однорідними, а складатися з бульок) - вимішувати обережно, щоб білки сильно не опали. Додати муку і воду. І випікаємо.
Тісто має литися.

Якщо хочете зробити шоколадні коржі, то додати 2-3 ст.л. какао, але при цьому зменшити кількість муки.

торт, бісквітні коржі

Previous post Next post
Up