Рецепт від Ірини з Дрімфуду.
ФАРШ:
1кг.говядини (телятини)
100гр батона (сухого)
1 яйце
2ст.л розтопленого масла
сіль
перець
СОУС:
•100гр сушених грибів(білі)
•1 цибулина
•1банка сметани (400гр)
•сіль
•перець
1.М'ясо та батон(вимочений у молоці) пропустити через м'ясорубку - 3 рази!
2.З'єдную всі компоненти.
3.Перемішати і поставити в холодильник мінімум на 1,5 години
4.Далі формуємо ковбаски, обсмажую на олії (чуть-чуть), складаю в гусятницю.
СОУС:гриби(попередньо намочені) відварити і з цибулею обсмажити, змішати з сметаною, посолити, поперчити та залити ним мітітелі.
В мене сьогодні без грибів.
Тушити 10-15 хв і готово! . Можна трохи часничку і зелені додати.