Налисники-равлики

Feb 09, 2010 14:48

Вітаю всіх на моїй сторіночці. Ось і в мене масляна.



Таке оформлення налисників прочитала у "Большой повареной книге".

Отже, смажимо тоненькі налисники (1л молока, 2яйця, 1ч.л. солі і цукру, на кінці ножа соди знейтралізувати, борошна дати стільки, щоб утворилося гладке рідке тісто). Залишити трохи тіста.


Тоненький налисник ще теплий намазуємо тонко начинкою (в мене сирна), скручуємо тугий рулет, тоді щільно змійкою. Притиснути дощечкою до застигання. Утворені равлики вмочити в тісто, яке залишилося, запанірувати у сухарях(я панірувала у просіяному через густе сито кукурудзяному борошні) і обсмажити до золотавості на сковорідці.
Цікаве оформлення. Можна і в клярі обсмажити.

закуски, масляна, блины, налисники

Previous post Next post
Up