Рибна зупка

Feb 09, 2010 17:28



На2 -літровий банячок:
3 шматки риби (в мене горбуша), товщиною 2 см
1 середня морква
1 маленька цибулина
2-3 середні картоплини
2ст.л. вершкового масла
2ст.л. промитого рису
корінь петрушки, пастернаку
2 лаврових листки
3 зерен чорного перцю
3 зерна запашного перцю
сіль, зелень.
Приготування:
Рибу почистити, помити, залити водою. На повільному вогні довести до кипіння, зняти шум. Накрити кришкою
і варити до напівготовності разом з білими корінцями(вариться швидко--15хв після закипання). Додати покраяну на кубики картоплю і півморквини, порізану тонкими півкільцями, промитий рис. Посолити, додати спеції. Другу половинку моркви дрібно потерти, цибулину дрібно покраяти і притушити все разом на вершковому маслі. Додати до зупки.
Вкінці варіння, коли овочі готові, покласти покришену зелень.

рибна зупка, перші страви, рыбный суп

Previous post Next post
Up