Каштанчики

Feb 14, 2010 19:04





Печемо заварні пироженка (мої еклери
smakuje.livejournal.com/6437.html#cutid1)
Крем світлий (на молоці заварений пудинг, збитий з 100 г масла).
Крем розділити на дві частини. Світлий буде дітям, темний (додати 1ч.л.кави, розведеної і 1ст.л. молока, 1ст.л. какао,2 дольки шоколаду+1ст.л.коньяку)--для дорослих

Для помадки:
50г масла+1 ст.л.какао+2ст.л. цукру розтерти в горнятку до пухкої маси, додати 2-3 ст.л. молока, поставити на вогонь, нехай розтопиться. Еклери вмочувати в помадку і класти на решітку до застигання.

эклеры, каштанчики, еклери, заварні тістечка

Previous post Next post
Up