Томатний суп-пюре з грінками

Feb 16, 2010 14:58



Отже, варимо картоплю, порізану кубиками (на дволітрову каструльку 3-4 картоплини). Води налити лише щоб покрила картоплю. Покласти білі корінці петрушки, пастернаку(в мене кусочками заморожені). Коли картопля звариться, їх витягнути (свій смак вже віддали). Посолити+приправки. За той час на олії підсмажити порізану кубиками цибулинку і натерту морквину. Вкінці смаження додати 3 зубчики часнику, порізані кільцями. Цю засмажку покласти в каструльку до готової картоплі, нехай ще трохи наберуться смаків один в одного. І протерти з допомогою блендера в пюре. Розвести томатним соком до бажаної консистенції.
У мене баночка  консервованого соку


Подавати з підсмаженими на олії кубиками батону.
Previous post Next post
Up