Торт-Машинка Блискавка МакКвін

Jan 28, 2010 19:47



Покрокове приготування
Рецепт коржів на тортівницю 26 см.
1й корж:
3 білки збити з одним стаканом цукру
до 3 жовтків додати 8 ст. л. води
З'єднати білки з жовтками і ввести 1 ст. муки і 1 ч. л. амонія (амоний погасити 1 ст. л. молока)
Пропорція на один корж
Другий такий же, лише додати мак (4 ст.л запарити і втерти).
Крем заварний+фрукти (персики, яблука).
Ганаш на верх торта.
Коржі розрізати навпіл, перемастити кремом і викласти фрукти.





Зрізати смужки по 5 см з боків торта і викласти їх на верх--це кабіна. Далі обрізка і формування самої машинки,
Обмастити ганашем(140 г масла+півбанки вареного згущеного молока).




Обтягнути маршмелловою мастикою. Покрити барвником (сік буряка+мед+горілка+лим.сік).




Декоруємо шоколадною мастикою (колеса), желатиновою (біла). Всі барвники --натуральні.Для коліс використано маленьке печиво

.





тачки, торт- машинка МакКвін, торт

Previous post Next post
Up