На 20 кексових формочок
приблизно 400 г м"якого домашнього сиру
1 банан
дві пригорщі замороженої смородини(я далі її всюди впихаю додаю, де можу)
півпачки ванільного пудингу
півсклянки цукру
1ст.л. манки
пачка ванільного цукру
2 яйця
Сир протерти+пудинг+ванільний цукор. Додати банан, нарізаний кусочками, два жовтки+манка. Білки збити з цукром. Легко вимішати.
Кексові формочки змастити маргарином, покласти по кружечку пергаментного паперу. Суфле розкласти у формочки, "сховавши" в кожне по 3-4 ягідки смородини(можна їх не розморожувати). Пекти при 180 градусах 25 хв. або до золотистої поверхні виробів.
Смачно. Такі собі пухкі сирнички (тут нема муки, жиру, і не смажене...Лише одна смакота і користь :)).