Яблучно-медовий кекс

Feb 23, 2010 21:52



За рецепт дякую Марусі, напишу як зробила я

1 скл цукру
1/2 скл марґарину
1 1/2 скл яблучного варення
2 ст. ложки меду
2 скл муки
1 ч.л. соди
1 ч.л. кориці
1 ч.л меленої гвоздики
1/2 ч.л солі
1 скл родзинок

Маргарин і цукор зміксувати на великій швидкості до утворення пухкої маси. Додати мед і яблучне варення(в мене ще були ягоди малини). Все щераз гарно збити міксером.
В іншій мисці змішати муку з содою, сіллю, корицею.
Поступово додати муку в яблучно-медову масу. Гарно все вимішати міксером. Додати родзинки.
Вилити тісто у кексову форму добре змащену олією. Пекти при температурі 175 градусів на протязі 45 хвилин, аж поки сірничок не буде чистим. Дати кексові вистигнути в формі десять хвилин, а тоді перевернути на решітку, щоб повністю вистиг. Посипати пудрою.

яблука, солодка випічка, кекс

Previous post Next post
Up