Доця замовила кусочок курки на вечерю. Ось в журналі
rileka побачила таку красу.
На 3 шт. курячих бедерець
сік 1 апельсина
і ще 1 цілий апельсин
1ст.л. меду
2-3 ст.л. олії
1 ст.л. меленого коріандру
1-2 зубчика часнику
сіль
приправа "хмелі-сунелі"
Маринад: сік з апельсина змішати з медом, олією, спеціями, додати часник, сіль. Курячі бедерця залити маринадом і покласти в холодильник на годину.
Духовку розігріти до 180 С. Викласти м"ясо на деко, полити маринадом і покласти на кожен кусочок кружальце апельсина. Запікати 30 хв. Періодично під час випікання поливати курку маринадом.
За схожим рецептом від Юлії Висоцької готувала курку по-марокканськи з апельсинами (ще додати до м"яса під час запікання відварену до напівготовності картоплю з фенхелем). Також смачно.