Зробила на пробу, репетиція перед великим тортом з рулетами
Для рулета
2 яйця, по 2ст.л. борошна і цукру. Пекти при 200 15хв (це в моїй ненормальній духовці), гарячим скрутити в рулет разом з пергаментним папером, накрити рушником, залишити так до вистигання.
Крем від Любані
(
http://lubany-b.livejournal.com/11437.html?view=1927341#t1927341).
Я взяла 1скл. густої домашньої сметани, збила з 70г цукрової пудри. Окремо розвела 1 ч.л. з гіркою швидкорозчинного желатину у 2 ст.л. води, у мікрі нагріла майже до кипіння і влила під обороти міксера в крем.
Персики консервовані (3шт.), порізані смужками.
Рулет розгорнути, вийняти обережно пергаментний папір, змастити кремом, викласти на край рулета персики, скрутити рулет і в холодильник.