Сирна слойка

Mar 03, 2010 17:18



Ще один рецепт напівслойоного тіста і детальніше фото приготування.

Складники
мука - 600 г
маргарин - 400 г
яйця - 2 шт.
домашній сир - 400 г
сіль - 1/2 ч. л.
цукор - 100 г , кориця 2 ч.л.
сода - 1/4 ч. л.
оцет - 1 ч. л.
ванілін
олія для змащування бляшки

Маргарин посікти з частиною борошна


Додати сир, сіль, яйце, ванілін, соду, погашену оцтом і далі сікти до утворення тіста


Вкінці швидко домісити руками, зробити з тіста кулю, обгорнути плівкою і покласти на холод на 30 хв.
З розкачаного тіста нарізати смужки 7на 10 см, посипати сумішшю цукру і кориці і складати трикутничками, як бендерики. Вироби поскладати на бляшку, змащену олією, змастити яйцем, посипати цукром і випікати до золотистого кольору.


Виходить ось така сирна слойка.


творог, слойоное тесто, сир, листкове тісто

Previous post Next post
Up