Вдалося! Воно мені вдалося. Це легеньке тісто з масою повітряних бульбашок!
Рецепт з кукінга:
приготувати безопарним способом дріжджове тісто. Для цього 1 скл. води+30г дріжджів, 1 яйце(в мене було 2 жовтки), 1 ст.л. цукру, 1/2 ч.л. солі. Муки стільки, щоб замісити м"яке тісто. Добряче! вимісити, вкінці додати 2 ст.л. олії і ще вимісити. Накрити рушничком в мисці і залишити на 2-3 год.
Далі розкачати, нанести 2/3 пачки м"якого маргарину і скласти втроє. Тісто розкачати і скласти втроє. Знову розкачати і скласти втроє.
Розкачати на розмір великої бляшки від духовки(ще такої великої порції не робила
Було нині кому їсти.)
Дати підійти 15 хв.
Начинка на ваш вибір. Смачного!
При прошаровуванні тіста такою кількістю масла виходить 8-16 шарів, якщо прошаровувати 200-300 г масла, то таких шарів має бути не менше 32! Для цього складати тісто не втроє, а вчетверо. Багато рекомендацій мені написала шеф-повар п. Люда(mariana_aga), за що їй дуже вдячна.