Рулет з шпинатом і сиром

Mar 08, 2010 19:47





Побачила нині в неті цікавий спосіб подання листкового тіста(http://gotovim-doma.ru/forum/viewtopic.php?f=148&t=11765).
Але часу на приготування самого тіста не було. Отже, йдемо лінією найменшого опору.
Тісто листкове просте:
1/4 пачки дріжджів
1скл. теплого молока
1 яйце, сіль. Замісити м"яке тісто, поділити на 4 рівні частини, нехай постоїть. Маргарин( 100 г) розтопити і охолодити.
Кожен кусок тіста розкачати, змастити маргарином, скрутити рулет, його змійкою і під плівку в холодильник на 1 год.


Тим часом на решті маргарину потушити шпинат. Ось таких два брикети в мене було


Сир розмолоти, додати 2 яйця, 1 ст.л. пудингу або крохмалю, сіль, перець.


Кожну частину тіста розкачати, змастити начинкою, скрутити в рулет


Рулети викласти змійкою, змастити олією, посипати кунжутом. Випікати до золотистого кольору. Смачного.


Ще пораду до начинки хочу дописати, якщо у вас є бринза чи моцарелла, то додавши до сиру, буде ще смачніше!

шпинат, творог, сир, листкове тісто

Previous post Next post
Up