Пляцок Анастасія

Jan 24, 2010 13:44



Рецепт взято від Natalunchik з Дрімфуду. Слова рецепту цитую:

3 білки збити з одним стаканом цукру
до 3 жовтків додати 8 ст. л. води
З'єднати білки з жовтками і ввести 1 ст. муки і 1 ч. л. амонію (амоній погасити 1 ст. л. молока)
Пропорція на один корж
Другий такий же, лише додати какао або мак.

Маса
200 г різноколірного мармеладу порізати шматочками
200 г зефіру порізати
1 упаковка крекера з какао (~250 гр) поламати шматочками
200 г арахісу
1 банку вареного згущеного молока + 300 г масла перемішати і додати все решту

Заварний крем
2 великі листові вафлі

Збираємо:

Світлий корж, на нього заварний крем, потім одна велика вафля (щоб покрила весь крем)
на неї маса, потім знову вафля, потім крем заварний і зверху чорний корж або з маком.

солодка випічка, пляцки

Previous post Next post
Up