Рогалики

Mar 15, 2010 20:17

Рецепт katyusha_71 http://katyusha-71.livejournal.com/11622.html
Дякую!!




для тіста потрібно:

розчинити в 1 скл.теплого молока та 70 мл води 30 г дріжджів, додати
2 ст.ложки сметани, 2 ст.ложки цукру, 0,5 ч.ложки соди, дрібку солі

окремо в миску просіяти приблизно 3 скл.борошна і натерти на терці
пачку маргарину(250 г), перемішати, зробити всередині  "ямку" куди виляти
розчин та замісити тісто додаючи борошно

готове тісто розділити на 6 частин (сформувати м"ячики) та поставити в холодильник на 2-3 години.

далі
кожну частину розкачувати качалкою, щоб вийшло коло, розрізати коло на
трикутники (спочатку на чотири, а потім ці чотири ще наполовину
розрізати). На ширшу частину трикутника класти начинку (у мене вишні консервовані у власному соці) й згортати його в трубочку, готові рогалики кладете на промазану жиром бляшку і в духовку.
Випікати при темп.180 градусів, доки підрум"яняться.
Випечені рогалики гарячими посипати цукровою пудрою. У мене з яблучним варенням. З тіста вийшла ще ультратонка піца


рогалики, за рецептами друзів

Previous post Next post
Up