Медовий торт

Mar 20, 2010 19:32



У випадку, коли є багато меду.... цей тортик пахне неймовірно!

Рецепт  медових коржів від Коко Шанель з Дрімфуду
Тісто:
100гр масла
половина склянки цукру
3 яйця
1скл меду
1ч.л. соди
2,5 скл. муки
Все, крім муки поставити на водяну баню, і нагріти до закипання( щоб лише розтопилося масло) .
Додати муку.Вийде рідкувате тісто. Поставити в холод на 8-12 годин.

Тісто розділила на 3 частини, мокрими руками розтягувала  по формі діаметром 26см (застелити папером).
В мене вийшло 3 коржі, які потім розрізала навпіл.
А сметанний крем від lubany_b  давно хотіла спробувати. (особливо який він за консистенцією, чи годиться під мастику)-- Чудовий!
А разом вийшло просто неперевершено!!!
Приведу рецепт крему(слова автора)
300 г сметани(20%)
1 яйце
2ст.л. муки
120г цукру
Всі компоненти перемішати, варити на водяній бані(я варила на маленькому вогні), постійно мішати до загустіння, охолодити.
Збити 200 г масла, у нього ж, не перестаючи збивати, ввести по ложці сметанну масу.

торт медовий, торт

Previous post Next post
Up