Курд із чорної смородини

Mar 26, 2010 23:01

Рецепт побачила у Наталії ns_makushkina  Дякую.



1/2 скл. соку чорної смородини
 1/4 скл. лимонного соку
 2/3 скл. цукру
 3 яйця
 50 г масла

Довести до кипіння  сік, цукор і вершкове масло. Збити злегка яйця й, при постійному помішуванні, тонкою цівкою влити гарячий сік. Повертаємо все це на маленький вогонь і, помішуючи, доводимо до кипіння. Варимо ще хвилин 5 (постійно помішуючи) до загустіння. Проціджуємо через сито й потім переливаємо в чистий посуд. Накриваємо плівкою (плівка повинна торкатися поверхні крему, щоб не утворювалася скоринка) і остуджуємо.

десерт, курд, чорна смородина

Previous post Next post
Up