Побачила у
irmelli рецепт смачної рибки під маринадом по-індійськи
irmelli.livejournal.com/10814.html#cutid1
Теж обов'язково приготую, а я зазвичай, роблю так.
Філе окуня чи іншої білої риби нарізати смужками, посолити, додати приправ. Відкласти пропитатися.
Потім обкачати в борошні, вмочити у збите яйце(теж підсолене, з приправками).
Обсмажити у розігрітій олії на сковорідці.
Тим часом у каструльці теж на олії підсмажити півкільцями цибулю, дрібно потерту моркву(красивіше, якщо потерти на терці для корейської моркви). Можна додати томату(у мене не було домашнього, а магазинний дітям не даю).
Від цього залежатиме і колір страви.
Тоді роблю так:Щойно посмажену рибку складаю шарами в полумисок, перекладаючи засмажкою, відразу закриваю кришкою--нехай просочується смаками.
Смачного!