Рецепт від Ірини( ir71) з Дрімфуду. Слова автора:
Торт "НА ХМАРИНЦІ"
Для тіста:
3 склянки борошна з 1 пакетиком розпушувача
200 г масла
1/2 склянки цукру
2 пакетика ванільного цукру
4 жовтки
Для сирної начинки:
1велике яблуко
500гр м'якого сиру
1 пакетик любого пудингу
1ст л крохмалю,0.5скл жирних вершків
2 яйця,1\2ст цукру
Для білкової маси:4 білки
2/3 склянки цукру
1 упаковка ванільного пудингу ,100 г тертого шоколаду
Духовку розігріти до 180 гр.Змішати у мисці борошно,масло,цукор,ваніль,додати жовтки і замісити м'яке,еластичне тісто.Відірвати кусок(з кулак) і помістити в холодильник.А решту тіста розкласти по формі,а зверху порізати яблуко скибками.
Готуємо сирну начинку.Для цього сир пропустити через сито,добавити яйця,крохмаль,пудинг,цукор і жирні вершки.Все це збити до пишної маси.
Готуємо білкову масу.Білки збиваємо на великій швидкості поступово додаючи цукор.Вкінці додати порошок пудингу і легко вимішати.
Викласти сирну начинку на яблука,потім білкову масу.А цей кусочок тіста, що охолоджувався в холодильнику, потерти зверху на білки.І всю цю красу посипати тертим шоколадом.Ставимо у духовку на 40 хв, до золотистого відтінку.