Лангоші

May 09, 2010 23:13

Смачна закуска до гарячих страв
dreamfood.com.ua/614-langoshi-garyacha-zakuska-do-pershix-blyud.html


Продукти:
750 г. теплої води(я використала кефір)
3 ст. л. олії
3 ст. л. цукру
50 г. дріжджів
800 г. борошна
олія для смаження

1. До теплої води додати дріжджі, розім’яти, додати цукор, сіль, олію, перемішати.
2. Потім потроху, помішуючи, додати борошно, вимісити і поставити у тепле місце на 30 хв., щоб підійшло.
3. Сформувати кругленькі «лангоші» і смажити у глибокій сковорідці на олії.
4. Зверху можна покласти будь-яку начинку: сирну з часником, м’ясну, овочеву.



закуски, лангоші, пісні страви, закарпатська кухня

Previous post Next post
Up