Курочка запечена в соусі з гірчиці

May 20, 2010 14:39

Ідею побачила в Катерини dreamfood.com.ua/forum/topic_515/44#post-435#post-21648#post-21648


курочку розділити на порційні частини та залити на 2 години маринадом
для маринаду потрібно змішати
1 ст.л. гірчиці (у мене дідусева від Каміс)
1 ст.л. меду
1 ч.л. паприки
3-4 ст.л сметани
1 ст.л лимоного соку
сіль,чорний мелений перець до смаку

Викласти м"ясо до вогнетривкої форми.
Налити 1/4 скл. води.
Зверху викласти дольки часнику.
Закрити форму фольгою і запекти в духовці при температуре 190-200 градусів, 50-60 хв. Після чого фольгу забрати,підрум"янити.

за рецептами друзів

Previous post Next post
Up