Торт "Фруктовий смак"

May 30, 2010 00:03


Пропоную смачний сезонний тортик. Фрукти, суфле з сиру, бісквіт. Йде не ура! :))





Бісквіт: 5 яєць, 5 ст.л. цукру, 5 ст.л. борошна.
Сирне суфле: 500 г сиру домашнього, 250г вареного згущеного молока, 1 п. желатину.
Полуниця, ківі, банан.
Для бісквіту збити білки з цукром до стійкої піни, ввести по одному жовтки. Легко вимішати з борошном. Спекти при 180 градусах.
Коли вистигне, зрізати тонше денце, решта бісквіту порізати кубиками.
Для суфле сир змолоти в комбайні до однорідної маси, додати по ложці варене згущене молоко, влити тонкою цівкою желатин, розведений у невеликій кількості води.
Дно круглої форми(в мене пластикова миска на 2,5 л) тонко змастити олією, вистелити харчовою плівкою, викласти перший шар нарізаних фруктів, покрити їх суфле, тоді шар бісквітних кубиків. Так заповнюємо всю форму, зверху помістити бісквітне денце. Можна покласти невеличкий гніт і в холодильник на 1-2 год.
отім торт перевернути на тарілку, плівку зняти. Прикрасити тертим шоколадом. Я полила боки шоколадною глазур'ю і посипала тертими вафлями.
Смачного!
Я сумнівалася, чи таке суфле застигне, поклала його трохи в холодильник(не треба було
), потім викладала його ложкою. А суфле краще заливати зразу, щоб рівномірно заповнило форму 

суфле, полуниця, фрукти, торт

Previous post Next post
Up