Рецепт від Ірини з Дрімфуду
ТІСТО
-- 125 мл кислого молока
- 1 яйце
- 2 ч л цукру
- 1 ч л солі
- 1 ч л розпушувача
- 1 ч л соди
- Близько 300 г борошна
- Змішати кефір з злегка збитим яйцем, додати цукор і сіль. Ретельно розмішати
- Просіяти частинами борошно, змішане з содою і розпушувачем
- Замісити м'яке еластичне тісто (не круте) .. викласти у змащену олією миску, накрити плівкою і поставити в тепле місце на 1 годину
НАЧИНКА
- 200 г ЛЮБОГО твердого сиру
-картопляне пюре(без води)
- 1 ст л рубаної петрушки
- 1 / 2 ч л меленого чорного перцю
- 1 / 2 - 1 ч л сіль (за бажанням)
- Потерти сир на тертці. Змішати з зеленню. перцем і сіллю і додати холодне картопляне пюре
- Розділити тісто на 8 частин
- Розкатати кожну частину в диск товщиною 2 - 3 мм
- Викласти зверху начинку, розрівняти і накрити іншим диском , придавити по краях і обрізати зайве тісто
- Випікати на помірно гарячій сковороді на вершковому маслі по 3 хвилини кожен бік