Польський борщик

May 30, 2010 00:08

Серед  перших страв це улюблена. До борщику смакують пиріжки з капустою, слойки з м'ясом.



Зварити бульйон з телятини(реберця), посолити.
Окремо зварити буряк, очистити, потерти, додати 1 ст.л. цукру, солі до смаку, скропити лимонним соком.
Засмажка: цибульку нарізати кубиками, підсмажити на олії, можна додати дрібно тертої моркви. коли готове, додати ложку томату(я не люблю купованих томатних паст, додала потертий на терці консервований помідор без шкірки).
У готовий бульйон покласти приготований буряк, засмажку. Прогріти(не кип'ятити!)+ заправка, рублена зелень. Один раз вам підморгне і виключити.

Заправка: 1 ложку борошна з верхом розколотити з кількома ложками домашньої сметани, розвести трохи перевареною водою, влити в борщ.
Діти люблять проціджений( коли настоїться, набере смаків,--процідити)

борщ, перші страви

Previous post Next post
Up