Сирник з шоколадним пудингом

Jun 07, 2010 14:23

Смачний рецепт підказала Майя http://dreamfood.com.ua/forum/topic_339/12#post-21472#post-21472#post-21472#post-21472


Тісто: 2 склянки борошна, 1 ч.л. порошку, 125 г. маргарину, 3/4 склянки цукру, 2 яйця і один жовток.

Маса: 3 шоколадних пудинги без цукру та один літр молока. Щоб маса була солодшою - за бажанням можна додати 6 -7 ст.л. цукру
(в мене 2 пудинги на 800 мл молока, 6 л. цукру)

Сирна маса: 1200 гр. сиру двічі перемолоти на м'ясорубці,
додати 150 гр. масла і перемішати. 4 яєчних жовтки збити із 100 гр. цукру і 1 упаковкою ванільного цукру і додати до сиру. Одну упаковку ванільного пудингу додати до сирної маси.Окремо збити 5 білків із 100 гр. цукру, перемішати із сирною масою.

Замісити тісто і викласти в форму (25Х35 см.) і зробити бортики на висоту форми.Зварити пудинг і гарячим вилити на сире тісто. Дати вистигнути і доки вистигає приготувати сирну масу. На холодний пудинг викласти сирну масу.

Пекти при температурі 180 градусів по Цельсію протягом 1 години. Охолоджений сирник можна полити розтопленим шоколадом.

сирник, за рецептами друзів

Previous post Next post
Up