Люблю такі страви--три в одному :)) І сезонні вітаміни теж присутні.
Продукти:
1/4 качана капусти
1 середній кабачок
1/2 скл. рису
1 цибуля
1/2 морквини
Соус:
2 помідори або томатний соус
2-3 ст.л. сметани
для фаршу: 300 г м'яса,1 скибка розмоченого батона, 1 яйце, сіль, перець.
Приготування:
Рис відварити окремо до напівготовності.
Капустину порізати, притушити в каструльці з невеликою кількістю води, можна додати ложку масла.
Овочі по черзі обсмажити на олії і додати до капусти, підсолюючи до смаку. Спочатку кільцями чи півкільцями обсмажити кабачок, потім на тій же сковороді порізану цибулю, терту моркву. Вкінці помідори без шкірки, порізані пластинками, до них додати сметану, розвести невеликою кількістю води.
В мене не було помідорів, то додала домашньої аджики.
Отже, в каструльці вже є всі овочі, додати туди ж відварений рис.
З фаршу сформувати невеликі кульки, обсмажити на олії і викласти до овочів. Зверху залими соусом зі сметани і томатів. На найменшому вогні довести до готовності.
Смачного!
сьогодні більше нічого не готую :))