Вперше готувала за таким рецептом. Смачно!
Продукти:
500г свіжого домашнього сиру
25 г масла
5 ст.л. манної крупи
5 жовтків
сіль
5 білків
Приготування:
Змолоти в комбайні сир, масло, жовтки, сіль до смаку. Додати манну крупу. Залишити масу на 1 год.
Збити білки в густу піну, легко з'єднати обидві маси.
Варити у підсоленому окропі. Чайною ложкою, змоченою у воді, набирати масу, формуючи маленькі кульки, опускати в окріп.
Після закипання, зменшити вогонь і варити 1-2 хв.
Можна подавати з варенням, розтертим маком з цукровою пудрою. Нам смакували з сметаною.
Рецепт з книги "Кулінарні секрети сестри Ольги".
*Мої зауваження: все таки, додала до маси борошна 1/2 склянки, бо в окропі розпливалися. щось-таки зробила не так :(