Січеники (2 способи)

Jun 22, 2010 13:47

Під катом рецепт і два способи  подачі цієї страви. А ще смачна оригінальна паніровка, яку побачила вlubany_b




Продукти:
500г яловичини
1/2 скл. води
1зубчик часнику
для омлету:
1-2 цибулини ріпчасті
3 яйця
1,5 ст.л. молока
сіль, чорний перець
Паніровка: сухарі+мелена солодка паприка!
Приготування:
Пропустити приготовлену яловичину через м'ясорубку.
Додати воду, сіль, перець, вичавлений часник, фарш добре збити.

1) Почистити цибулю, нарізати півкружальцями, обсмажити на олії до м'якості, влити розколочені з молоком яйця+сіль, перець до смаку, помішуючи приготувати рідкувату яєчню. Охолодити.
Далі можна теж перемолоти, добре перемішати з фаршем.

2) Якщо вам більше сподобається,  то зробіть більш по-святковому: омлет і дрібно різану цибульку посмажити окремо. З фаршу сформувати коржик, на нього покласти шматочок омлету, а на нього підсмажену цибульку, згорнути рулетиком.

Приготовані січеники запанірувати і обсмажити у фритюрі.
Гарнірувати січеники смаженою картоплею, зеленим горошком, огірками.
Рецепт 1й варіанту  з "Нотаток галицьких бабусь. Кухня на будень",
2й варіанту  з "Енциклопедії української кухні"

яловичина, січеники, омлет

Previous post Next post
Up